Gæsterne siger..

Jeg har spurgt mine gæster, hvordan deres oplevelse på Kreacafé har været. Her er hvad de svarede:
 

"KIG IND ♥️ og lad din kreative side få "et øjeblik"..
Her er hygge og SUPER service.
Vi kommer helt sikkert igen.

Endnu et fantastisk sted i Løkken♥️"

- Kristiane
 

"Vi har I dag været 3 generationer på besøg hos jer. Vi havde booket to timer. Det var de mest fantastiske to timer. Vi hyggede os med masser af kreative ting. Der er bestemt noget for store som små. Fantastisk at kunne booke bord hjemmefra. 

Lækkert at kunne sidde og male - hygge - drikke kaffe Osv.
Herfra får i helt sikkert den varmeste anbefaling "

- Tove

 

"En kæmpe anbefaling af Kreacafe til fødselsdagsfejring! Vi holdt min datters 10 års fødselsdag her for pigerne fra klassen, hvor de lavede smykker og malede på porcelæn. Det var simpelthen den dejligste dag, i skønne rammer med plads til kreativ udfoldelse.
Vi kommer helt sikkert igen, både til fødselsdagsfejring, men også til en hyggelig familiedag "

- Cecilie
 

"Hyggelig café med dejligt personale og en afslappet stemning.
Pludselig var der gået 2 timer med snak og hygge. "

- Kasper
 

"Hyggelige aktiviteter, fair priser og venligt personale.

En god og afslappende ferieaktivitet for børnefamilier."

- Mick
 

"Hyggeligt sted, rimelige priser, fint udvalg og venlig betjening"

- Karen
 

"Virkelig en god og hyggelig cafe
Vi var her i dag med ungerne og hyggede nogle timer.
Stort udvalg af spændende krea-ting man kan kaste sig over, uanset køn og alder. Meget høflig og venlig betjening, som hurtigt stod klar til at hjælpe med det mindste.

leder du efter et hyggeligt sted, hvor man kan være kreativ og måske lade ungerne lave noget de kan have med hjem fra en ferie i Løkken, og nyde en god kop kaffe/kakao så det helt sikkert stedet."

- Elisabeth
 

"Super hyggeligt og afslappet stemning . Fint udvalg af produkter."

- Maj

"Det hyggeligste sted for både børn og voksne. Og ALLE ka’ være med … der er go’ vejledning og priserne er fornuftige. Jeg var der med Anders på 12 og vi hyggede os begge for vildt "

- Maja

"Det fineste dejligste sted - dog kunne jeg ønske mig lidt billige kreative ting, utroligt så mange ting som mindre børn kan producere på en time ❤️"

- Susanne

"Vi havde den dejligste formiddag i efterårsferien, hvor vi malede på keramik - Det var en dejlig atmosfære at være i, så hyggeligt at du kommer rundt og ser hvad vi laver og man kan spørge om gode råd????pigerne mener bestemt, at det er en ny tradition i ferier, så vi kommer helt sikkert igen. Vi sluttede af med at sige, tak for en god oplevelse, for det var bestemt hvad det var - en lille, men vigtig detalje for os er, at du har god kaffe/iskaffe ♥️ Fortsæt endelig dit kreative univers."

- Anne Kirstine
 

"Vi havde sådan en hyggelig dag ved jer i tirsdags!
Vi kommer helt sikkert igen♥️"

- Lisa
 

"Hyggeligt og sjovt. 

Dejligt lokalt hvor ejerskabet og glæden skinner igennem.
Vil varmt anbefale et besøg"

- Heidi

 

"Den hyggeligeste kreacafe i Løkken, der byder på god stemning, god service, dejlig kaffe og nogle hyggelige timer. Klart et besøg værd!! Vi kommer helt klart igen!❤️"

- Helena

 

" "Lille café med et stort hjerte"- citat Katharina, 11 år.
Det er et hyggeligt sted med kreative emner for en hver smag.
Kaffen er god og lemonaden er kold.
Vi er mødt af en sød og venlig dame der brænder for oplevelsen og giver sig god tid til at vise de forskellige emner og muligheder med de kreative projekter."

- Malene

 

"Fantastisk hyggeligt sted - kan KLART anbefales.
Hygge og afslappet stemning (+ super god cafe latte ❤️)"

- Mette

 

"Familien og jeg er nok hvad man vil kalde stamkunder i Kreacafé❤️
Og dét er vi af flere grunde; Ikke bare de mange og flotte muligheder for at udfolde sig kreativt eller popcorn og drikke, nej det er stemningen Randi har skabt i caféen, bare ved at være sig selv; hyggelig, hjælpsom, oprigtig nysgerrig på kunders produkter og historier❤️
Kreacafé er UDEN tvivl Løkkens BEDSTE attraktion og vi kommer igen. Og igen. Og igen.. Overvejer at flytte til Løkken. Som Kreacafés nabo"

- Sussie
 

"Super café, og altid god stemning!♥️

Klart en anbefaling herfra"

- Gustav
 

"Rigtig hyggelig kreacafé som er personlig og helt nede på jorden, hvor selv de små kan være med - vi er kommet her flere gange og gode priser"

- Kirstine
 

"Virkelig et hyggeligt sted, med nærvær og afslappet stemning "

- Mette

"Tak! For en helt forrygende dag! 8 tøser (8-9 år) til børnefødselsdag hyggede sig helt enormt - alle med et ønske om at komme igen Lækker kaffe, popcorn og lemonade  Kæmpe varm anbefaling herfra "

- Anja

“Det er ligesom at være i himlen” Og “Det er bare så sjovt” Og “Hvornår må vi komme herned igen?” …. En klar anbefaling herfra og fra de tre børn, der havde en fest i to timer "

- Anne Sofie

 

"Et helt fantastisk sted, hvor ens børn kan udfolde sig kreativt med glasmaling, porcelænsmaling, tekstilmaling, maling af træfigurer og meget mere.

På caféen kan man samtidig nyde varme og kolde drikke til helt fair priser, og hvis man er lidt lækkersulten kan man købe popcorn og kage. Alt i alt et dejligt og hyggeligt sted, der er et besøg værd."

- Debbie
 

"Et fantastisk sted, hvor man kan bruge mange timer sammen som familie Der er en rigtig hyggelig stemning, hvor børn og voksne kan udfolde deres kreative evner. Det ka' faktisk være svært at stoppe igen "

- Gitte

 

"Hyggeligt sted god og venlig betjening "

- Bente
 

"Så hyggeligt for både børn og voksne... Vi fik fine håndmalede ting med hjem. Vi kommer helt sikkert igen!"

- Lise

 

"Et hyggeligt sted, hvor man kan lave hyggelige krea-aktiviteter med både store og små børn. Priserne er overkommelige både på krea og på kaffen Vi var der på 2. dag efter åbning og er sikker på at det bliver et sted, hvor man kan bruge mange hyggelige timer"

- Louise
 

"Altid dejligt at komme i Kreacaféen. Har været der flere gange med mit barnebarn og hver gang vi går forbi spørger Anna, om vi snart skal derind igen.
Randi du er rigtig god til det hele og særligt børn. Vi kommer snart igen."

- Anette

 

"Det var en af højdepunkterne i vores ferie at besøge jer..♥️"

- Anne

"Rigtig hyggelig sted og sødt personale❤️"

- Vivi

"Jeg var forleden forbi cafeen med min svigerinde og min svigermor, vi havde alle en rigtig hyggelig formiddag. Personligt er jeg ikke særlig kreativ, men blev helt bidt af at male på keramik og resultatet blev overraskende godt!
Personalet var super søde. Jeg kan varmt anbefale en tur på kreacafe - vi kommer i hvert fald igen!"

- Maria

 

"Super sted med god underholdning for børn, men også voksne! Utroligt behagelig ejer og personale, som altid er hjælpsomme utroligt flinke at snakke med.
Klart et besøg værd, både i solskin og regn!"

- Simon

 

"The Kreacafe is such a cute little Café with delicious snacks, I just had the best chocolate chip cookie ever! There are so many opportunities to get creative. We decided to do pottery painting and it was so much fun! The owner, a sweet friendly Lady, explained everything in English and offered to help if we would have any struggles. There were so many colours and pottery's to choose.

We loved it and would recommend it to everyone!"

- Alina