Polterabend

Mangler du et sted at holde polterabend? Så kontakt endelig Kreacafé! 
Her er der god mulighed for at udfolde sin kreativitet og samtidig få et par hyggelige og sjove timer sammen. 

Polterabend

At være kreativ er for mange en rigtig god idé når der skal holdes polterabend. Det er for alle uanset alder, fysik og niveau, og det giver en masse at snakke om :) Mange ønsker at lave keramik eller smykker når de er på polterabend, og jeg har derfor sammensat følgende tilbud, gældende ved minimum 8 personer:

Keramikmaling; alle maler på et krus eller en kop. Der er popcorn og limonade til alle. Det er tilladt selv at medbringe kage/sandwich eller lignende(egne drikkevarer må ikke medbringes). Keramikken kan typisk hentes efter en uge, og prisen er selvfølgelig inklusiv glasur og brænding.
Pris pr. person 239,-

Smykker; Alle laver to smykker og der kan vælges i mellem armbånd, halskæde og øreringe(vedhæng skal tilkøbes).  Der er popcorn og limonade til alle. Det er tilladt selv at medbringe kage/sandwich eller lignende(egne drikkevarer må ikke medbringes). 
Pris pr. person 239,-

Keramik og smykke; Alle laver et krus/en skål og et smykke.  Der er popcorn og limonade til alle. Det er tilladt selv at medbringe kage/sandwich eller lignende(egne drikkevarer må ikke medbringes). 
Pris pr. person 339,-

Det er altid muligt at tilkøbe bobler/drinks/øl til fordelagtige priser, når I kommer minimum 8 personer.