Børnefødselsdag  på Kreacafé

Skal du holde fødselsdag? 


Kreacafé skaber rammen for en hyggelig og kreativ fødselsdag!

Imens der hygges med popcorn og limonade, pakkes gaver op og snakkes, maler børnene, og måske skal de også lave smykker.
Til fødselsdagen laves der to krea-projekter, som I vælger på forhånd. Jeg hjælper gerne med at finde de rigtige aktiviteter til aldersgruppen.

Jeg sørger for at I ikke kommer til at mangle hverken popcorn eller limonade, og jeg sætter børnene i gang med de forskellige aktiviteter, og vejleder undervejs.

En fødselsdag på Kreacafé koster fra 150,- pr. barn, alt efter hvad der vælges at lave. Med i prisen er limonade, popcorn og to krea-aktiviteter. En fødselsdag varer i mellem 2 og 3 timer. Vælger I 3 timer anbefaler jeg at indsætte en gåtur, hvis børnene er under 12 år. Det er længe at sidde stille! :)

Det tilladt selv at medbringe kage og lignende. 

Tidligere kunder siger om at holde fødselsdag på Kreacafé:

”En kæmpe anbefaling af Kreacafé til fødselsdagsfejring! Vi holdt min datters 10 års fødselsdag her for pigerne fra klassen, hvor de lavede smykker og malede på porcelæn. Det var simpelthen den dejligste dag, i skønne rammer med plads til kreativ udfoldelse. Vi kommer helt sikkert igen, både til fødselsdagsfejring, men også til en hyggelig familiedag” - Cecilie

Er du klar til at booke?

Kontakt mig på randi@kreacafe.dk eller tlf. 60679741 for at booke en fødselsdag, eller for at høre nærmere om hvad vi skal finde på til lige netop jeres fødselsdag